tisdag 28 februari 2012

Jag behöver lite hjälp.

Nu har vi fått en tid till kuratorn, men inte förrän nästa vecka, på torsdagen. Ett tag kändes det som  om det är jättelångt dit... Men nu känns det överkomligt.

Vet inte än om jag ska gå själv, eller ta med mannen. Hur har ni andra gjort?

Och så behöver jag lite hjälp. Det kommer några tjejkompisar hit på fredag kväll. Jag vet att två av dem räknar points, alltså Viktväktarna. Vad bjuder man på för efterrätt??? Gott och smaskigt, men nyttigt... Nåt förslag??

kram

6 kommentarer:

  1. Jag skulle ta med gubben=)
    Till efterrätt skulle jag göra en fruktsallad med bärsås och ha low fat glass till som man kan ta mycket eller lite av som man själv vill.
    Lycka till

    SvaraRadera
  2. Ja eller med honungsyoughurt eller kesella. Kanske gino?

    SvaraRadera
  3. Jag skulle också tagit med mannen.

    SvaraRadera
  4. Kika in på min blogg - apelsinsalladen som just nu ligger som förstasida är kanon. Behöver inga tillbehör, den är så god som den är:-)http://santoshasveganblogg.blogspot.com/2012/02/citrussallad-med-citronrasp-russin.html

    SvaraRadera
  5. Tack! Lite kul är det, vi har pratat om nån typ av fruktsallad, eller gino... ;)

    Jag ska kolla in apelsinsalladen.

    Och vad gäller min man. Först tänkte jag att han absolut skulle med. Sen kände jag att jag kanske skulle gå ensam första gången. Sen tänkte jag en gång till, och då blev jag velig. Han säger att han inte har nåt behov av att prata. Det har du visst, säger jag. Han följer med om jag vill det. Vi får se. Det är ju över en vecka kvar att bestämma sig på...

    kram igen!

    SvaraRadera
  6. Det här en en situation som ni båda är delaktiga i så jag tror att det är viktigt att ni går båda två. Han kanske tror att han inte har något behov att prat, men det tror jag att han har.

    Vi har alltid gått båda två till vår kurator sedan maj förra året och några gånger har vi sagt att vi inte kommer ha något att prata om, men sen helt plötsligt har det där 45 minutrarna gått.

    Att gå båda två kan också vara bra på så sätt att efter besöket båda kunna diskutera det man pratat om hos kurator. Så har vi tyckt i alla fall. Hos kuratorn får man lite andra infallsvinklar på sorgen, barnlösheten och allt som kan vara bra att diskutera tillsammans sen.

    Kram

    SvaraRadera