måndag 6 februari 2012

Mitt förra inlägg.

Jag fick flera kloka tankar från mitt förra inlägg. Och jag är ju inte ensam. Det är ett helvete det här, när det verkligen är UPP och NER.

Nu på eftermiddagen har jag mått illa. Eller mår illa fortfarande. Men jag tror det är nåt annat, för magen har uppfört sig lite konstigt.

Men jag var ute och gick en sväng!! Bara en kort halvtimme, men det är ju bättre än ingenting, eller hur??

Det har inte blivit bakat nåt. Tyvärr. Men i morrn, kanske? Jag har tagit hand om tvätten i stället. Och sovit en hel timme i soffan. Sen var det ju dags för dagens Dr Quinn!! Ett avsnitt. Det andra tar jag i morrn bitti!! Hihihi!!

Jag messade min man för att fråga om hans mage var okej. Han mådde bara bra, och bad mig vila så fixar han maten när han kommer hem. Men det känns inte bra! Han åkte halv 7 i morse, och kommer hem halv 6 på kvällen. En låååång dag. Och då måste han ställa sig och laga mat till mig, jag som varit hemma och ledig hela dagen?! Han måste dessutom bära in ved i kväll, för det är slut inne. Stackarn. han får göra så mycket mer nu, känns det som. Jag har därför börjat med maten. Tinat kycklingen, och tänkte bryna den lite innan jag sätter in den i ugnen. Vi kan ju hjälpas åt!!

Jag tror att dagen hittills har varit lite mer UPP. Men jag är fullt medveten om, att snart åker jag NER igen. Hoppas ni känner alla vänner där ute, att vi i alla fall har varandra. Vi är inte ensamma. Det finns fler som tycker och tänker och har det likadant! Jag hoppas så mitt hjärta värker, att det ska bli en plus, och sen gå hela vägen för oss, den här gången. Men jag hoppas att det ska bli plus och gå hela vägen för er också!!

kramkram!

3 kommentarer:

 1. Hoppas UPP-känslan håller i sig länge :)

  Kram!

  SvaraRadera
 2. Ruvandet är en enda lång bergochdalbana. Man kan bli galen för mindre. Jag håller tummarna för att det går vägen för er och att ni får se ett vackert plus om några dagar.

  Efter missfallet plöjde jag igenom hela SATC-boxen. Ja, inte på en dag, men på några veckor. För det var jag värd. Och det är du med:-)

  Kram!

  SvaraRadera
 3. Tack!!
  Idag är det lite blandade känslor igen. Det känns som om jag inte mår riktigt bra, jag fryser inifrån. Normaltemp för mig är 37, och nu har jag legat lite lite över, typ 37,5. Men jag är ju ändå inte sjuk!

  Som sagt, det går UPP och NER.

  kram!

  SvaraRadera