onsdag 1 februari 2012

RD 2

Ja, inte går det fort inte. Bara dag 2 här! Men en ack så viktig dag!! Det kanske blir idag som det lilla embryot fäster??? Tidigare gånger har jag känt både molvärk i magen, och haft en mini-mini-blödning när det har fäst. Men, man måste ju inte ha det.

Igår sov jag mycket. Och vilade. Typ hela dagen. Efter att ha sovit hela natten (somnade snabbt vid 22.30-tiden) gick jag upp kl 6 och gjorde frukost till mannen. När han åkt till jobbet och jag ätit frukost, kröp jag ner i sängen igen och sov minst 1,5 timme till... Dagen spenderades sedan mestadels i tevesoffan... ;) Så jag vilade!! Det blev en eftermiddagslur också, men inte mer än en halvtimme ungefär. Jag trodde inte jag skulle vara trött i går kväll, men det var jag. Vi somnade båda strax efter kl 10. Och när klockan tutade igång kl 6 idag, var jag mer död än levande... Men jag kämpade mig upp!!

Nu ska jag in i duschen, innan jag tar klegget, tänkte jag... Det känns fel, att först ta klegget och sen in i duschen! Då spolar jag ju bort allt, eller? Maken försäkrar mig, att om jag väntar nån timma så är säkert allt det viktiga upptaget av slemhinnorna i alla fall... Men jag vet inte jag.... ;) Känns ju bäst att vara på den säkra sidan. Inget får gå fel den här gången, det finns inget utrymme för misstag längre.

Sen blir det nog en lugn dag i dag också. Jag ska göra en chokladcheesecake eller vad det heter. Svägerskan med familj kommer på besök, så det behövs en efterrätt! Och eftersom den kan förvaras ett tag i frysen, gör jag den redan idag!

Ha en fin dag alla, där ute i kylan!!! (Alltså det är många minusgrader, menar jag... hihi...)

KRAM

8 kommentarer:

 1. Hoppas du får känna molvärk idag!

  Kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Joo du, jag känner redan lite grand på höger sida.... :) Det är väl ett bra teckan??

   (Usch, nu börjar letandet, sökandet, kännandet efter alla möjliga och omöjliga tecken...)

   Kram

   Radera
 2. Ja att inte söka efter tecken går ju bara inte.
  Fast man känner att man vill tänka på annat så kan man inte.
  Molvärk är ju ett mycket gott tecken. Snart börjar brösten spöka också;)
  Lycka till och fortsätt vila.

  SvaraRadera
 3. Jaa..jag hade ju bestämt för att inte leta symtom..men är ju omöjligt.. Fast förra gången hade jag hur mycket symtom som helst..(mer än de två gångar jag plussat)..och minuset var glasklart:(
  Tyvärr blev jag kräksjuk igår:( hoppas verkligen inte det har stött bort vårt lilla embryo ! Men efter 5 dagar (på ett(egentligen 2st) 3-dagarsodlade)så borde det väl fäst sig ordentligt ? Om det nu är det som är meningen (och det hoppas och förusätter vi ju !)
  Kram T

  SvaraRadera
 4. Usch, ja... Tur man inte är ensam om det här!! Jag har en underbar man, och vi är verkligen TVÅ om detta. Och så har jag ju ER här på bloggen, som hejar på, förklarar och håller med!! :)

  Och T, ja ditt lilla embryo bör ju sitta fast nu!!

  KRAM på er!

  SvaraRadera
 5. Jag håller tummarna så hårt jag kan =).

  Kramar

  SvaraRadera
 6. håller alla tummar och tår för att det går bra. Blir ju väldigt nyfiken på vart du finns, alltid kul med någon i närheten ju :) Kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Mejla mig på honsamaja.vi.tva@gmail.com om du vill berätta var du bor... ;)

   kramkram

   Radera