söndag 2 oktober 2011

Härlig helg.

Det blev en härlig helg!

Jag menar, vädret har ju varit helt underbart! I fredags eftermiddag smet vi tidigare från jobbet, och åkte ner till Öland. Det var skördefest den här helgen, och massor av folk. Mina föräldrar var redan på plats när vi kom, så vi fick grillat kött med underbar potatissallad, och lite rosévin till. Gott! Framåt kvällen tog vi pannlampor och ficklampor och traskade iväg ner till hamnen, där det var ösigt värre! Liveband och massor av folk. Vi satt länge och bara diggade musiken, pratade med folk, njöt av en öl (eller två, eller tre) och så dansade vi lite emellanåt. Eller ja, mina föräldrar dansade lite. Jag fick upp maken en enda gång... ;)

Lördagen blev slö och skön. Vi gick en sväng, åt gott, pratade, umgicks, bar inte trädgårdsmöblerna och "höstade" lite. Satt i solen, klippte lite gräs... Ja, det var gott!!

Hemvägen tog en timma och 45 min längre än vanligt. Det var kö, nämligen. Klockan var närmare 21 när vi kom till Kalmar. Det var mycket bilar på vägarna, bil-haveri på bron, (inte bara ett utan tre!). Så det var bara att ta det lite lugnt och andas djupt... Äsch, det funkade. Men vi var hemma sent. Jag gjorde iordning varsin kopp te och rostat bröd, medan mannen min tog en snabbdusch. Sen hoppade vi i säng, och sov gott heeela natten!

Idag har det varit fullt ös. Jag är pigg och har energi idag - länge sen sist! Men goa fina K är lite hängig. Så, jag har städat, tvättat, tagit hand om tvätt, bäddat rent i sängarna, bytt gardiner i sovrummet, plockat i ordning en massa - samtidigt som jag bakat bröd också. Och då är klockan bara eftermiddag, inte ens 4 än!! Känns så himla skönt!

Nu blir det lite vila, har just duschat så jag ska torka till lite. Sen ska jag nog jobba lite...

kramelikram

1 kommentar: