torsdag 6 oktober 2011

Hösttankar

Idag har det varit riktigt tråkigt höstväder. Regn och grått. Mörkt hela dagen, ja det har varit så man fått tända lampor inne mitt på dagen!

Trist och tråkigt.

Visst kan hösten vara härligt. När man tänder en brasa, kryper in under filten. Värmeljus och en go film. Men så var det inte idag.

När jag berättade tidigare om sorgen som var som ett enda stort blödande sår i hela huden - det har lugnat ner sig nu. Det håller nog på att bli ett ärr på hjärtat.

Mina missfall har varit så tidiga. Jag kan inte riktigt tänka mig att det skulle vara fyra barn... Konstig tanke. Men, det första missfallet... Det skulle ha varit en liten niomånaders bebis nu... Men det blev inte så.

Och vi har varandra, min goa man och jag. Och det är tur det!

Jag försöker också glädjas av alla här som fått ett plus, Luiza min vän - jag är så glad för er skull!! Det finns andra, som liksom vi har förlorat sitt hopp i ett missfall... Jag sörjer med er också...

Ikväll börjar en ny serie på tv3, med Renee Nyberg (heter hon va?). Ska bli spännande att se om det håller samma kvalitet som svt's program.

Ta hand om varandra! Vi behöver alla en extra kram i bland...

2 kommentarer:

 1. Tack snälla, underbara, fina du!!!!
  Du har alltid funnits för mig med. Jag är så tacksam.

  Du ä så oerhört stark, vännen!
  Fortsätt så, och ge inte upp, för mirakel sker.
  Det är jag ett levande bvis på.

  Kramar i massor, finaste du!
  <3

  SvaraRadera
 2. Kramar tillbaka Luiza!! :)
  Jag har mentalt börjat ladda inför nästa FET. Min första graviditet var sån som din. Jag skulle börja med hormontabletter, mensen skulle bara komma först. Lugnt, sa jag, den är på väg, det känner jag. Det sa jag i en vecka. Och i en vecka till. Efter tre veckor tyckte min man att jag skulle göra ett grav-test. Och tänk, då var det ett plus! Så otroligt förvånad jag var!!! :) Nu fick vi ju tyvärr inte behålla den lilla rackarn så länge...

  KRAMkramKRAMkramKRAM

  SvaraRadera