fredag 28 oktober 2011

Helvetes elände....

eller...
Jävlars skit.

eller...
nåt annat med fula ord i...

Det verkar som om min slemhinna gav upp, och gav sig av. För säkerhets skull ska den kollas med ordentligt ultraljud på måndag. Men jag tror  nog att den snart är ute, för jag har en rejäl blödning. Och inte går det ju liksom att stoppa tillbaka den igen. Och sy fast den. Inte ens limma... :(

Jag ska ändå börja med Crinone i morgon bitti. Uörk. Det är så himla kladdigt när det blöder....

Känns som om besöket i Göteborg på torsdag inte kommer bli av. Det är ju ingen smart idé att ta vårt allra sista embryo, tina upp det och så sätta tillbaka det - när det inte har nåt att fästa i!!

Nu ska jag deppa. Hela helgen, tror jag.

Kram på er, ni fina som stöttar mig...

8 kommentarer:

 1. Stor kram, vännen...

  Luiza

  SvaraRadera
 2. Vad ledsen jag blir för er skull!! Stor varm kram!

  SvaraRadera
 3. Vad ledsen jag blir av läsa...styrkekramar till dig. Jag har själv haft 3 sena missfall, vet hur det känns när blödningarna kommer...KRAM

  www.lycka33.blogspot.com

  SvaraRadera
 4. Vad trist :(

  Jag hade oxå blod sist, mörkt sånt, ganska mycket. Men de sa att det var normalt så länge det inte är rött (det var livmodertappen som tömde sig). Ta en extra koll hos gyn i alla fall!

  SvaraRadera
 5. Tack, söta ni!
  Det är en ganska riklig blödning. Nä, nu ljuger jag. Det är en väldigt riklig blödning, känns och funkar som en vanlig mens (fast mycket mer). Jag har ont i magen, och i korsryggen. Trots allt blod ska jag börja med Crinone idag. Hm. Kladdigt. Känns nästan som en hån, men det är lika bra att försöka.

  Vi avbryter inget förrän jag är kollad ordentligt på måndag.

  Kram på er!

  SvaraRadera
 6. Gud vad jobbigt.
  Men du har rätt - ge inte upp förren du är helt kollad.
  Håller tummarna.

  SvaraRadera