söndag 2 mars 2014

Lite mer om Äktenskap.

Fick igår veta ännu ett par i vår bekantskapskrets ska dela på sig. Han flyttade igår. Men de har kvar huset till sommaren, så länge det  är barn inblandade har man sex månaders betänketid på sig....

Så otroligt sorgligt. Det här paret har inte så många vänner de umgås med. Vi är två av dem. Vi kände honom först, men inte kan vi dumpa henne för det??

Så sorgligt.

5 kommentarer:

  1. Oj så sorgligt. Det är inte lätt för omgivningen när ett par går isär....(Självklart är det värst för paret men det är inte lätt för omgivningen heller) Det blir lätt så att man funderar på vem man ska umgås med och hur man ska göra om man vill vara vän med båda...Oftast blir det kanske så att man fortsätter umgås med den man kände först men ni måste ju få umgås med vem ni vill och vill ni umgås med båda så gör det även om det kan kännas märkligt.

    SvaraRadera
  2. mamma till 3 och mormor till 102 mars 2014 kl. 20:12

    Usch ja vad tråkigt detta är.............
    för alla inblandade.

    MEN....det är svårt att hålla kontakt som par med båda..............
    blir gärna hon med henne och han med honom............

    Hälsningar Trelleborg.

    SvaraRadera
  3. Det är jobbigt och svårt att veta hur man ska göra. Jag är över 50 och kan konstatera att alla de som delat på sig har det slutat med att vi inte träffar någon av dem. Försökte i början av uppbrottet men det blev hela tiden så märkligt med bara en kvar och plötsligt rann det bara ut i sanden. Känns jättetråkigt.

    SvaraRadera
  4. Ja det är svårt det där med kompispar som går skilda vägar. Om det är någon tröst hade vi en sådan vår för några år sedan då flera delade på sig nästan samtidigt och jag blev förtvivlad precis som dig, men det gick över och ingen har gjort det sedan dess i vår kompiskrets. Vi har nog gjort alla varianter. Antingen låtit det rinna ut i sanden med båda (då det inte varit jättenära vänner), eller umgåtts med den man kände först, eller behållt vänskapen med den andre istället, som man trivdes bäst med och så småningom hans nya partner, och så finns det dom som vi (än så länge) lyckats fortsätta hålla kontakten med båda på var sitt håll. Det är lite klurigt, men går. Vi bjuder dem inte på samma tillställningar.

    SvaraRadera