torsdag 7 november 2013

Ont. Tråk.

Idag är det min lediga dag. Och eftersom vi har fullt upp hela helgen, tänkte jag städa och tvätta idag. Jag har varit peppad för det, och laddat typ hela veckan. Vad händer för dumt nu då? Jo, jag vaknar kl 04.00 och kan inte sova mer. Och har ont i huvudet. Nu har jag sovit i soffan 1,5 timme, men har fortfarande ont i huvudet. Dumt. Dumt. Dumt.

I morgon jobbar jag till kl 14.30, ska skynda mig hem, och så ska vi snabbt åka ut och hämta hem ved. Innan det blir mörkt. Det blir ju mörkt rätt tidigt nu. Lördagen blir stressig. Börjar redan kl 10 med ett styrelsemöte i en förening jag är med i. Måste köra det snabbt och kort. Sen hem för snabb (ensam) lunch och ombyte, och så susa iväg till en liten kyrka ute på landet. Det tar nog en halvtimme att åka dit, så jag bör åka kl 12. Har lovat att spela på två dop, ett kl 13 och ett kl 15. Det andra dopet är min kusins dotter, lite kul! Men, det måste vara klart på en halvtimme, för sen har jag en halvtimmes bilväg till nästa ställe, där jag ska sjunga kl 16! Det är en anti-mobbningsgala, typ. Jag ska sjunga fem olika sånger (väldigt olika!!), men jag behöver inte börja, som tur är.

Maken ska ta kärran och köra till sin 82-åriga mosters hus. Hon ska (äntligen!) flytta till lägenhet, inne i stan. Huset ska tömmas.... Det har inget gjort sen det byggdes på 1920-talet. Suck. Vi var där en sommardag, och körde tre-fyra lass till tippen. Bland annat 4 gamla teveantenner - vem sparar på såna?? Och vad ska man ha de till??? Mostern har nog aldrig kunna slänga nåt i sina dagar. Hon bodde där tillsammans med sin bror, de sista åren. Han var liten av en uppfinnare, ingenjör och musiskt underbarn på en gång. Han byggde en massa egna instrument, bland annat. Han slängde om möjligt ännu mindre... ;) Nåja, de har att göra, och det här blir inte första besöket där!

På söndag ska vi återigen på kalas. En av mina vänner fyller 40 år. Hon har typ öppet hus hela helgen, och så får man välja när man vill komma. Det passade oss bäst på söndag eftermiddag, lite tårta. Roligt!

Så, det vore bra om jag städade och sånt i dag. Tråk. Tråk. Tråk.

Behöver lite pepp, kanske??

3 kommentarer:

  1. Ja, det rör på sig hos dig kan man säga! Kanske vet du inte riktigt hur du ska börja! Tvätt och städning vore ju skönt att ha avklarat när resten händer! Så roligt att du får vara med och spela och sjunga! Grattis! Då är man litet behövd! Härligt!
    Stor kram från en som har en liten pälsboll, katten Lovis, som varit hos mig i drygt två veckor! Hon är en katt från katthem och jag känner mig litet behövd också!
    Ha det så gott!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Nä, du har ju rätt. Jag vet inte var jag ska börja... Och visst är det roligt att få sjunga (och spela) på dop. Men. Samtidigt finns ju en liten tår i hjärtat, över de här små små liven...

      Vi har pratat om en liten hundvalp, så många gånger. Men inte kommit dit än. Låter som om du har det mysigt med din nya kompis! Ta hand om varandra!

      Radera
  2. Jag lobbar också för husdjur. Min katt har varit min räddning. Nu måste bara "syskonen" börja älska varann också. Å matte lyckas ta henne till veterinären för sprutor...

    Kram

    SvaraRadera