torsdag 27 december 2012

Nya löften.

När vi hoppade på IVF-karusellen fick vi höra, att det är vanligt att äktenskapet/förhållandet spricker om man inte lyckas. Det sliter på förhållandet, helt enkelt. Och det slet, det gjorde det. Men vi hade lovat varandra, att vi skulle fortsätta hålla ihop! Små enkla saker, visa att vi älskar varandra, ta hand om varandra.

Och vi håller ihop! Vi har sagt till varandra, att vi ska klara de här!!

Nu står vi inför en ny förändring. Vår lilla familj, som är jag och min man, kommer vara öppen för flera nu. De kommer bli stora förändringar. Helt plötsligt kommer vi ha ett barn hos oss på heltid. Vi kommer ha socialen här lite titt som tätt, och vi kommer ha en kontakt med en ny familj. Det blir många att ta hänsyn till helt plötsligt. Och vi (=JAG) måste träna på att vara spontana och flexibla. Vi kan inte planera vårt liv på samma sätt längre.

Vi har nu gett varandra ett nytt löfte. Vi ska klara av det här. Vi ska fortsätta älska varandra, och visa det!

Jag tror, att är man medveten om det, så kan man lösa det.

Idag ska jag sjunga igen!! Mycket sång och musik, men det hör ju till julen, eller hur??

kram på er...

2 kommentarer:

 1. Tänker väldigt mycket på dig/ er fast jag inte känner er. Tycker du är så otroligt stark och mäktig i det du står i. Vet att ni kommer bli världens finaste familj.

  Jag har alltid resonerat som så att det spelar ingen roll hur barnen kommer till en, man är ALLTID en familj oavsett & det är det som betyder något . Att göra skillnad. Att ha ett kärleksfullt fokus i tillvaron. Det behöver heller inte vara barn i familjen för att man skall vara en familj för oavsett om det är husdjur eller om man är två/en i sin familj har man alltid sina syskon, kompisar, mamma/pappa, kusiner, arbetskamrater & you name it. Man tillhör alltid en familj. lite småytligt resonerat men hoppas du förstår min andemening.

  Kram & god fortsättning & ni kommer bli världens bästa familj!!!!

  fröken M på pepparmintkalaset

  SvaraRadera
 2. mamma till 3 och mormor till 1027 december 2012 16:25

  Stort Lycka till i fortsättningen.
  Räknar dagarna tills HON är hos er.

  Kram från Trelleborg.

  SvaraRadera