måndag 17 december 2012

Ingen god jul...

Just nu är jag bara tom. Lessen, kanske.

Förhandlingarna i förvaltningsdomstolen kommer ske den 7 januari. Så advokaten fick som han ville... (Vi har hört många påstå att han är tjurig, dum och knepig).

Vi får inte fira en sån jul vi önskade. Men vi kommer nog får det bra ändå.

Den vi tänker på är flickan... Så klart. Tre veckor till måste hon bo, där ingen ser henne, ingen hör henne, ingen ger henne mat (bara välling och gröt), ingen tar hand om henne, ingen kramar och pussar henne...

Hoppas hon klarar det. Och hoppas vi klarar det.

//

7 kommentarer:

 1. Nej!!!! Usch vad tråkigt, vad ledsen jag blir för er och flickans skull. F-n alltså.

  Kramar

  SvaraRadera
 2. Jag hoppades verkligen att det skulle bli av. Tragiskt att barnet måste vara kvar på ett ställe där hon inte mår bra. Kram!

  SvaraRadera
 3. Vad tråkigt att flickan måste uppleva en jul utan kärlek och omtanke.

  För båda oss får den här julen bli lite speciell... Nästa jul kommer bli mycket bättre!

  Kram

  SvaraRadera
 4. Man undrar hur den advokaten kan med att han bidragit till att ett barn får tillbringa ytterligare tre veckor på det viset? Och över jul dessutom. Stackars lilla barn :-(

  SvaraRadera
 5. Nähä!Usch vad tråkigt! Hade hoppats på att den lilla flickan skulle hinna få komma till ett varmt och kärleksfullt hem till jul!!

  Tänker på er alla!

  Kram

  SvaraRadera
 6. Det är inte klokt!! Hur kan de göra så mot ett barn. Har alltid trott att barn kunde få byta familj betydligt snabbare om de far illa. Kunde hon inte fått en god jul hos er? Vanvård i ytterligare 3 v?! Är det humant... Stackars barn och er med som redan oroar er för henne som föräldrar ska. Många tankar och kramar till er.

  SvaraRadera
 7. Tack för era fina ord.

  Jag har bestämt att jag ska vara lite lessen. Men bara tills i morrn eftermiddag. Sen ska jag försöka ha en fin och vanlig julafton. Tillsammans med min älskade man. Och vi ska njuta av hela julen!!

  Men. Nästa jul. Då ni!!!!

  SvaraRadera