måndag 15 juli 2013

Mer semester....

Nu är vi hemkomna från resan till Skottland. Vi kom hem i natt, sov lite längre än vanligt, och har ägnat dagen åt att packa upp, tvätta och nästan packat ner igen. I morrn bitti åker vi till Öland, nämligen.

Om Skottland?? Ja, jag har inte ord!! En helt fantastisk resa, som på alla sätt överträffar mina/våra förhoppningar och drömmar... Härligt!! Jag får berätta mer sen.

Jag har försökt läsa ikapp lite bloggar idag. Har nog lyckats rätt bra, tror jag. Det är ju lite lugnare så här på sommaren.

Hur mår vi nu då? Jo, det här var mycket behövligt och bra för oss. Mina mardrömmar har slutat, som jag hoppades och trodde de skulle göra. Det tog ett par dagar, men sen fick jag nog så mycket andra intryck att fundera på... Visst, jag saknar flickorna fortfarande. Ganska mycket.

Nu väntar min goda lilla drink, som min man just hällt upp åt mig... Min egna lilla specialare... Härligt med semester, eller hur??

kram på er...

5 kommentarer:

 1. Kram och välkommen tillbaka!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack! Mitt bloggande går lite i vågor, så är det nog för de flesta av oss... Ibland behöver man en paus, och ibland behöver man skriva av sig ofta...
   Kram!

   Radera
 2. Någon är uppe å nattsuddar på semestern ser jag! �� Men vet du vad, det gör du rätt i. Blir glad av att höra Skottlandssemestern blev bra, hoppas det blir lika bra på Öland!

  Kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nattsuddar, ja... Ibland KAN jag bara inte sova... :( Men jag började sitta och pula med foton från Skottland, så jag fick lite gjort i alla fall...
   Kram!

   Radera
 3. Önskar er en fantastisk fortsatt semester på Öland!
  Kram!

  SvaraRadera