tisdag 6 november 2012

Väntan.

Idag har vi varit på socialen, och gjort klart intervjuerna. Så nu är vi klara.

Vad händer nu då? Jo, den ena socialsekreteraren  skriver ihop två "papper". Ett som hamnar i vår mapp, som familjehem. Och ett som ska gå till nämnden, vilket gör att alla där kan läsa det och även ev föräldrar till fosterbarn. Det andra pappret har vi chans att påverka. Tycker vi att nåt inte ska vara med, kan vi ta bort det. Eller lägga till.

Och det planerade barnet då?

Ja, vi vet inte så mycket mer där. Tyvärr. Föräldrarna tror att de kan bli bättre, och har fått lite mer tid på sig. Så nåt LVU är inte aktuellt i november. Men förmodligen i december. Personen i barnets nätverk är ännu inte helt klart utredd. En socialsekreterare säger att föräldrarna vill ha sitt barn där, en annan säger att de inte vill det. Total förvirring.

Så vi bara coolar ner oss. Lever vidare, bra som vi har det. Det är vi två :) Så just nu tapetserar vi om. Kaos, med andra ord. Vi bor i sovrum, litet teverum och kök just nu! Men det funkar när man vet att det bara är den här veckan.

Men det känns lite tungt också. Det händer ju inget....

kram kram

2 kommentarer:

  1. Hoppas på positiva besked snart

    SvaraRadera
  2. Tack för din kommentar! Kan inte ens föreställa mig hur det är att gå igenom upprepade missfall som ni har gjort. Helt galet och orättvist att någon ska vara tvungen att uppleva det. Men hur som helst, din kommentar värmde verkligen...
    Kram! Hoppas att ni snart får någon reda i det här med barnet!

    SvaraRadera