söndag 29 januari 2012

Distrahera mig, snälla...

Tiden går sakta när man väntar. Det vet ni också.

Igår gjorde vi lite god lördagsmiddag ihop, min man och jag. Han hade hittat nåt speciellt recept med kycklignfilé i ugn, och oregano, purjolök, vitlök och rödlök. Jag fixade potatisklyftor i ugn och sallad. Och maken gjorde en underbar god sås. Vi är inga sås-människor, brukar inte göra eller äta det - men det här var perfekt!

Jag dukade fint i köket, vek servietter och allt... ;) Och så delade vi en flaska vin, samma som vi hade på vårt bröllop faktiskt! I bakgrunden lite vacker och lugn musik. Mannen har en spellista på spotify som han kallar Relax, och det är allt möjligt från Enigma, Dire Straits, Kenny G, Fantomen på operan.... Väldig blandning, men bra blandning.

Sen gick vi till teverummet, släckte ner och kollade på Sagan om ringen, del 2, i Blueray. Efterrätten åt vi där i mörkret tillsammans med Frodo, Aragorn och Legolas... Fruktsallad, med lite glass! Vi försöker ju vara lite nyttiga också...

Och så kom natten, och jag har drömt och drömt... Konstiga och virriga drömmar. Om barn. Och annat....

Nu ska vi ta tag i vårt liv lite här, och städa av huset. Det behövs, kan jag säga. Men vi orkade inte i går... Ikväll ska jag iväg och sjunga! Roligt, roligt!

Hoppas jag inte har så mycket tid över att tänka idag... Det är tankarna som är jobbiga. Skräcken är fortfarande att vårt allra sista embryo inte klarar upptiningen...

KRAM

5 kommentarer:

  1. Låter som ni hade en väldigt mysig kväll med god mat.
    Och vilken bra relax lista han verkar ha på spotify =).

    Hoppas du slipper tänka så mycket idag, men det brukar lösa sig automatiskt när man städar i huset...jag vet.

    Ha en bra städdag.
    Kram

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack!
      Ja, han har sina ljusa stunder, min man!! Hihihi
      Kram

      Radera
  2. Mysigt..bra att satsa på att rå om varandra extra, speciellt när man är så nära en spännande utmaning.. Ja ibland vill man bara få tankarna distraherade så mycket som möjligt ! Jag är på ruvdag 3 idag..och tankarna har redan börjat fara rundor..än hopp..än depp.. Ska bege mig ner till havet och gå en runda nu..,brukar iallafall göra tyngre tankar lite lättare..
    Kram T

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ruvardagarna är hemska... Jag brukar ha det lättare den första veckan, men den andra veckan kommer alla tankar och oro. Då är man så himla nervös varenda gång man går på toa....
      Kram!

      Radera
  3. Hoppas att ni haft en bra dag med mycket distraherande :)

    Jag hoppas så att embryot är starkt och att det går bra för er imorgon. Man ruvar med skräckblandad förtjusning. Vet inte vad som är jobbigast, väntan före eller under ruvning.

    Många kramar!

    SvaraRadera