torsdag 16 maj 2013

Upp. Och ner.

Jag höll på att dammsuga när soc ringde och avstyrde dagens studiebesök hos oss. Jag visste ju att det skulle kunna bli så. Det var nästan mer troligt att det skulle bli så, än att det skulle komma. Ändå blev jag sååå besviken. Luften bara gick ur mig.

Och ändå tycker jag inte att jag hade ställt in mig så mycket på det här mötet. Men jag var nervös, och det var maken också.

Nu behövdes det ju ändå städas. Och jag hade inte tagit fram nåt fikabröd ur frysen än. Så, egentligen ingen fara på taket, då?

Jo, för de barn som ska komma till oss.... Kanske.  Soc säger hela tiden att en placering borde ha skett "i går".

Men, här är städat och klart nu. Jag sitter ute i solen med min bok. En ny solstol, riktigt skönt! Först en cafe au lait. Nu lite jordgubbssaft. Smak av sommar.... Jag läser om Maria Wern, och de bränder och brott som sker på Gotland. Men hon löser det nog till slut... Spännande är det. Och jag försvinner långt in i boken. Jag älskar att läsa!! Tyvärr finns det sällan tid, så här när jag jobbar. Nu är jag så stressad, att jag inte alls borde ha tid att läsa! Men, jag tar mig den tiden. För jag behöver det.

Nä, ut i solen igen....

1 kommentar:

  1. Vad spännande! Hoppas det blir ett besök snart - lycka till!
    Kram

    SvaraRadera