lördag 12 november 2011

Underbar överraskning....

Jag älskar ju överraskningar, särskilt såna här trevliga!!
Det blev en tur till storstan. Först bio, det kändes som om det var jättelängesen vi var på bio! Och för en gångs skull köpte vi både popcorn och dricka... Mumsigt.
Sen blev det middag. Trerätters med vinmeny till... Som avslutning fick jag en cappucino och maken en whiskey... Det var inte överdrivet mycket mat på tallrikarna, men det smakade underbart! Och inför varje ny rätt kom personalen och berättade om vinet, vad det hette, hur det var tillverkat och var det kom i från. Och samma med maten. Det var väldans positivt!

Och så då en natt på hotell. Känns lyxigt, bara det! Det som hände på natten censurerar jag, så då kommer vi fram till frukosten... Vid bordet bredvid satt en högljudd Ola Salo tillsammans med tre till. Två av dem känner jag igen, men hittar inte namnen.... Lite längre bort satt Charlotte Perelli och petade lite i sin frukost.

Tack Emma, för ett bra biotips! Det blev Tower Heist, och vi blev också överraskade! Både skratt och fniss och många his(s)nande känslor... hihi...

Skönt att komma hem, och det är fortfarande bara lördag!! Gott...

kramelikram!!

2 kommentarer:

  1. Hoppla, kändistätt ;).

    Kul att ni hade de så bra.
    Det förtjänar ni =).

    Massa kramar/
    Luiza

    SvaraRadera
  2. Åh vilket härligt avbrott efter allt som varit:)
    Kramar

    SvaraRadera