torsdag 31 januari 2013

Sista besöket hos kuratorn.

Det blev ett extra besök hos vår kurator. Men det var det absolut sista. I morgon börjar hon på ett nytt jobb....

Men. (så klart att det finns ett men...) Vi har bestämt en telefontid i början på mars. Hon vill veta vad som händer, och hur vi har det. En del tycker man så mycket om, och bryr sig om lite extra, förklarade hon.... Och vi har tyckt om henne också!!

Vad pratade vi om då?

Jo, det gamla vanliga, men ändå en massa nytt... Hon påpekade att vår graviditet (som hon envisas med att kalla det)  drar ut på tiden. Elefantgraviditet kallar hon det.

Vi vet ju inte om vi får nåt barn, eller några barn, som vill bo hos oss. Kuratorn menar, att vi vet inte när vi får ett, eller två barn, som vill bo hos oss... Och det är ju en viss skillnad, i det tänket...

Det är mycket bebisar nu. En kompis, en släkting, en föreningsvän och en sångarkompis.... Vad vi redan vet, är att det är en pojk och tre flickor. Håhåjaja...

Nähä. Det är torsdag=jag är ledig= städ- och tvättdag. Vi får ju besök från soc i morrn, och då vill i alla fall jag ha lite ordning och reda här hemma... ;)

kramelikram

2 kommentarer:

  1. Så synd att det va sista ggr, men samtidigt skönt att ändå få prata i telefonen en sista gång. Håller med, det är mycket bebisar nu... puh!!

    Tur ni har varandra du och L. Ni är så fina tillsammans och det lyser SÅ mycket KÄRLEK om er, det glädjer mig/oss.

    Kramkram

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack fina du.... :)

      KRAM KRAM KRAM på dig, min fina vän!! <3

      Radera