tisdag 18 december 2018

Oj. Så fort tiden går ibland....

Oj.
Så fort tiden går ibland....

Min blogg är inte riktigt lika prioriterad som den var tidigare. Den har hjälpt mig oerhört mycket. Men kanske har den spelat ut sin roll nu?

Jag trivs bra med livet. Det funkar. Jag mår bra. VI mår bra.

Eller nej, inte just nu. Jag har varit hemma två veckor med feber. Jag ligger normalt på 37, eller strax under. Nu har jag haft 39,7 i flera dagar. Inte likt mig. Infektion och virus. Men inget penicillin. Och samtidigt som jag kan förstå det, blir jag liiiite sur, för jag vill ju bli frist FORT. Jag måste jobba!!!

Nåväl, nu känns det som om jag är på bättringsvägen faktiskt.

Och snart flyttar vi in i vårt nya hus. Det är bara såååå spännande!! Jag längtar och väntar, längtar och väntar. Funderar och planerar. Men vi ska fira jul och nyår först, SEN börjar vi packa och fundera lite mer.

Barnlängtan då? Den finns kvar. Men jag håller den i schack, tycker jag. Insikten är väl att det aldrig nånsin kommer att gå över.

Nu när jag legat sjuk här så länge, så har vi kommit rejält efter med julplaneringen. Men det ordnar sig nog. Jag var ute i god tid med mina julklappar, så jag har bara lite grand kvar. Och många paket att slå in, men det orkar jag nog. Sen, nån dag. :) Det blir nog ingen julgran i år, men.... Och inga pepparkakor eller lussekatter har vi gjort heller. Men man överlever det. Det blir en tom och tråkig jul, kanske? Men vi har ju varandra.

God jul på er och ta hand om varandra!!

6 kommentarer:

 1. Tråkigt att du varit sjuk så länge men höstens förkylningar verkar vara sega. Hoppas du snart är kry igen! Kul med huset,vad tiden gått snabbt. Är så nyfiken på hur det ser ut! Skönt att barnlängtan verkar vara hanterbar för er även om jag förstår att den aldrig läks helt. Jag förstår inte varför en del aldrig får barn, det är en ekvation som inte är rättvis. God jul till dig vännen! Kram Genus Longing

  SvaraRadera
 2. Hej! Hur har du det? Kram Genus Longing

  SvaraRadera
  Svar
  1. Heeej! Jo, livet rullar på! Vad roligt att höra från dig <3
   Julen 2018 blev konstig. Min man blev sjuk, över 41 graders feber, dubbel lunginflammation och gjorde inget på 6 veckor. Så när vi väl fick flytta in i vårt nya hus var vi inte klara. Vi trivs bra här!

   Barnlängtan finns kvar, men jag har den under kontroll för det mesta. Min systerdotter 4 år är en solstråle i vårt liv. Och vår hund. Hon har hjälpt mig så mycket!

   Vill du mejla? Eller messenger?

   Kram!

   Radera
 3. Hej! Tack för svar, tråkigt att maken varit sjuk. Vill gärna maila. Min mail är; hunny199@hotmail.com kram Genus Longing

  SvaraRadera
  Svar
  1. Har du fått nåt mejl? 😉

   Radera
  2. Nej tyvärr inte. hunny199@hotmail.com

   Radera