måndag 9 februari 2015

Oj då. Sjuk?

Jag är ledig idag. Så jag tänkte ta med min mamma och åka söderut en sväng. Njuta av solen, som ju faktiskt bara strålar från en härligt blå himmel idag.

Men jag sov så dåligt i natt. Jag har drömt, snurrat och vaknat. Och frusit!! Jag tog på strumporna igen. Men orkade inte gå upp och hämta en filt. Jag har ju duntäcke, inte ska väl jag frysa då??

Så när jag vaknade (klockan 6 när maken ändå skulle gå upp....), kollade jag om jag var nåt sjuk. Hoppsan! 38,4. Var kom den febern i från?? Jag har varit hängig och hostig ett tag, ont i halsen och sånt tråkigt. Men ingen feber! Eller, runt 37,6 - och då är jag varken sjuk eller frisk, på nåt sätt.

Det var bara att ringa till lilla mamma och tala om att det inte blir nån utflykt idag.... :( Maken var mycket bestämd på det, nämligen. Annars hade jag nog kunnat pilla i mig ett par Alvedon, och kört i alla fall... Nu är det lunchtid, och jag har sovit hela förmiddagen, typ. Febern? Nja, 37,6 efter Alvedon vid 9-tiden. Nu känner jag mig nästan som vanligt....

Det trista är ju att vi hade bestämt.... och planerat.....!

I morgon ska jag jobba, sen är jag hemma på onsdag igen. På torsdag är min vilo-dag, och då ska jag sjunga. Fredagen går nog åt att baka tårta, eller tårtor. Det kommer bli kalas i helgen.... :)

Hoppas ni har lite solsken där ni är också! Så, ut och njut och fixa lite energi!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar